Ultraljud! :)

Nu har vi precis kommit hem från lasarettet! Vi har varit och sett våran lilla knodd.
Helt sjukt underbart! Att få se hjärtat slå,se den röra sig, gud vilken lättnad! Som vi har längtat!
Och nu vart det lite mer verklighet för johan också, han var helt lyrisk:D
Vi vart framåt flyttat också, fast bara 1 dag! Gud vad vi är duktiga på att räkna. BF 22 dec istället för den 23.
Nu ska jag fortsätta befinna mig i mitt lyckorus, sen får vi se vad som hittas på. Är ju ledig idag också:)
Bjuder på några bilder på vårat mirakel.

Madde♥


Det var svårt att få den att visa huvudet! Så det vart bara kullebytte bilder:P
vecka 18 (17+5)

Älskar dig så mycket redan! <3

En liten shoppingtur:)

Jaha,då har jag och johan precis kommit hem från en liten shoppingtur.
Nisses,barnens hus,gina och hollywood fick sig några besök:) Hi hi Vart inte så mycket handlat ändå, kände att jag inte hade så stor lust att springa omkring överallt. Men johan fick sig en ny keps och jag inhandlade bara lite nya underkläder. På barnens hus, så var vi in och beställde lite grejer till barnvagnen. Det vart en ny skötväska och en fotsack som kommer i början av september:) Nice! Skönt att inte behöva tänka på det. Den här helgen har sprungit iväg som vanligt,men för en gångs skull så känns det bra! Vi längtar ju så in i norden till vårat första ul som är på tisdag! Så den här gången gjorde det inget att det gick fort;) Vi har hunnit med mycket! Vi har hunnit med att mysa i hamnen på real,grillat med johans familj, besökt lite vänner, shoppat osv. Sen vill jag även säga grattis till min underbara vän malin som har förlovat sig med sin dick,som jag totalt hade missat! Så STORT grattis till er! ;)
Nu blir det bog antingen en film, eller så ska jag plocka lite medans jag väntar på maten;) (Det lutar mest åt en film;) )

Ha det bra alla kära!

Madde♥

Väääldigt vaarmt!!

Oj oj oj vilken värme:S Gillar inte när svetten rinner och det blir klibbigt:S
Jag älskar sommaren och värme, men det är en sån hemsk värme nu, går inte att komma undan någonstans:S
Idag har jag vart ledig & johan har semester, underbart! Bara 2 veckor kvar tills min semester:D Vi har badat idag och jag har lyckats bränna mig som vanligt:S Älskar min hud!! (not) Efter det så åkte vi hem och åt en lätt lunch som bestod utav baguette med grillad kyckling och sallad, mums!! Sen åkte vi hem till evelina, david och lilla linnea på fika. Super trevligt har det vart. Vi kikade även på deras skötbord,hylla och vagn som dem ska sälja. Super fina grejer, så det var taget:D En emmaljunga city cross, silver check med hårdlift -10 vart det, och ett jätte fint vitt skötbord med hylla till. Så det hämtar vi hem senare, tänkte att vi skulle göra ul först och se så allt står rätt till och att det verkligen är bara en;) Nu ska vi snart vidare! Tänkte åka och hälsa på johans jobbar kompis med familj.

Ha det bra allesammans!

Madde♥



Denna snygging vart det:)

Med denna till fast med samma färg som vagnen! :) Det som fattas är en skötväska, men det ska ordnas:)

RSS 2.0