Tisdag!

Idag är det tisdag! Bästa tv dagen på hela veckan :P hi hi
Idag har jag hunnit vara hos barnmorskan. Mätte magen och lyssnade på bebisen, vart även ett stick i fingret!
Bebisen hade växt på sig en hel del sen förra gången, vilket är jätte bra. Men nu ska jag verkligen dra ner på allt vad sötsaker heter, vill inte att bebisen blir jätte stor och inte jag heller för den delen :P  Om ett litet tag tänkte jag åka ner till zandra. Måste kika hur hon har det, dem har ju gjort om en massa. Men först ska jag diska och plocka undan lite. Vad ska ni göra idag?
Nu kommer det lite bilder på bebis rummet.

Ha det toppen.


Bebis rum <3

En del av fondväggen..

andra sidan..

Synd att bilderna är tagna med den kassa kameran:S Ska även kika om jag kan hitta några "före" bilder, då rummet var helt rosa :P Super nöjda vart vi. Fattas dock lite saker som te.x matta, lampor, sängkläder mm men det ska fixas!

Madde♥

vecka 32!

Idag har det gått ännu en vecka på graviditeten! Nu är det bara 8 veckor kvar eller 62 dagar . Vi längtar något så fruktansvärt mycket efter den lilla. Allt har gått så himla fort ändå och varje dag händer det något nytt i magen. Man märker verkligen hur den utvecklas:D Förra helgen så var johan och jocke duktiga och tapetserade om vårat gäst rum som numera är ett barn rum. Det var super fint, och jag lovar att jag ska lägga ut bilder när allt är klart;) Vi målade även om våran spjälsäng, så den är nu röd, super häftig vart den och det kommer nog verkligen passa in bra. En av mina närmaste vänner är också gravid  och är beräknad till imorgon! Det är sååå spännande, jag hoppas att det sätter igång snart och att hon slipper gå över massa dagar. Jag väntar med spänning på ett sms/mms :D Lycka till vännen!  Nee nu lär jag fortsätta med städning :S Puh! Allt tar sån tid nu för tiden, och det är svettigt och segt usch!

Ha det bra alla kära!

Madde♥

RSS 2.0