Mina inköp...


Shopping...

Nu har jag precis kommit hem efter en shoppingrunda! Jag skulle egentligen bara till affären och köpa ingredienser och en form till en efterrätt som vi ska göra tills ikväll:P Jag kom hem med 2 par nya skor och nya träningskläder:D Men det var välbehövligt i alla fall! Nu kan jag sätta igång och träna ordentligt igen, det känns mycket roligare när man har nya fräscha skor som inte är trånga och nya kläder! Wiieee... Jag ska lägga upp bilder på inköpen! :) Nu ska jag ska jag sätta på en platta med korv, så vi kan äta korv med bröd när johan kommer hem:) Sen ska vi baka lite! För ikväll är vi bjudna på mat hos Lina och anders ( Johans bror med sambo) och vi står för efterrätten:D
Vad ska ni göra ikväll?!
Madde♥

Johans rosor!


Torsdag!

Hej på er!
Nu har jag precis ätit lite mat som min käre sambo hade lagat! Korv,mos och stekt ägg vart det! Gott! Idag har det inte hänt så där fruktansvärt mycket! Jag gick upp vid 10:30 imorse, åt lite frukost och plockade undan lite här hemma! Jag fick sms av johanna, hon ville att jag skulle komma dit och dricka kaffe! Och det gjorde jag mer än gärna! Så tråkigt att bara sitta hemma, så det är skönt att få komma ut lite. Sagt och gjort så klädde jag på mig och gick ner till bilen! När jag kom ner så insåg jag att det skulle ta tid att komma i väg,bilen var helt insnöad!! Fick i princip gräva fram biljäkeln....Drygt!!! Nee nu vill jag ha sommar så jag slipper det här! När jag kom till johanna så var jessica där också, trevligt!! Drack kaffe och fikade. Det har blivit en väldans fikande nu på sista tiden, det måste jag lägga av med, inte bra det! Vi va kvar där till 17:00 ungefär, sen åkte jag och jessica hem! Jessica skulle på kalas så hon ville stanna vid blomsteraffärn först, hon köpte en jätte fin ljus ägel som man hänger på väggen:) Och jag köpte rosor till min darling:) Han köper alltid så fina blommor till mig, så jag tänkte att det var hans tur nu! Jätte glad vart han:D Det var min torsdag det! Vad har ni haft för er?! Nu ska jag slänga mig på soffan en stund, sen diska..
Ha en bra kväll!

Madde♥

Vilket j***a väder!!

Usch! Vilket hemskt väder vi har nu:S Det behöver inte komma mera snö! Vill ha vår och sommar nu! A,ja det är som det är, bara att stå ut ett tag till! :) Nu på morgonen har jag hunnit tvätta 2 maskiner och betalat räkningar! Duktiga ja:P Jag hade hoppats att det skulle bli nå jobb den här veckan, men dem verkar inte behöva mig:S Synd, jag som vill jobba! Så tråkigt att gå hemma! Men vi får hoppas att det blir nå snart, jag lär väl ta tag i jobbsökandet också men jag har inte bestämt mig vad jag vill göra än, om jag vill plugga eller jobba!! Ett jäkla dilemma det där, jag känner mig ju inte direkt motiverad heller:S  Nåja, nu ska jag nog byta kläder och sen bege mig ut till hälla:) Måste in på apoteket, sen ska jag kika in på djurmagasinet och se om jag  kan hitta nå tjusigt till jacksson, kanske en sväng in på plantagen också! Om vädret inte blir hemskare så kanske brudarna kommer hit idag, då blir det bio! wiiiiee... Ne nu måste jag sluta!!
Ha en bra da!

Madde♥

Fullt upp

Igår hade jag fullt upp hela dagen! Jag gick upp vid 9:30 igår morse! Jag åt lite frukost, gjorde mig i ordning och gick sen ut med hunden! Sen åkte jag över till johanna, där jessica också befann sig:) Vi drack lite kaffe, sen klädde vi på oss och ungarna och drog ut till hälla shopping. Vi gick och strosade där ett tag, jag hittade inget alls:S Sen satt vi oss och fikade en stund Innan jag och jessica sedan gick över till ikea! På ikea så köpte jag en helt ny uppsättning av tallrikar:) Dyrt vart det tycker jag! Nästan 800 kr för hela kalaset:S Men men då har vi ju helt nytt, både platta och djupa tallrikar:) Efter vi var klara där, så skjutsade jag tillbaka dem hem till johanna, sen vände jag och åkte ut till hälla igen, fast den här gången till willys där min käre karl stod och väntade på mig:) Vi handlade lite mat sen åkte vi hemmåt. Väl hemma så började jag rensa skåpen och diska alla dem nya tallrikarna, johan fick börja med maten. Anna panna kom över också, så hon fick äta med oss! Ost o skinkpaj vart det!! Mums! Efter det så gick vi över till våran jobbar kompis jessica:) Hon bjöd på fika, så vi fikade lite och snackade massa skit! Riktigt trevligt, kom väl hem strax innan 01:00 inatt! Man kan väl säga att jag hade fullt upp igår, men det är skoj:) Nu ska jag kika på tv en stund innan jag tar tag i mitt hem:)

Se ya later alligator!

Madde♥

Godmorgon!

Nu har vi nyss gått upp! skönt! Det vart lite sent igår, men vad gör det om man har skoj:) Ullis och jocke kom hit igår, vi åkte ner till stan för att käka helgbuffe på Hong Kong! Riktigt gott var det. Vi satt kvar där ett bra tag innan vi åkte hem till oss för att kika runt på lite mer resor:) För er som inte vet, så kan jag berätta att det är tänkt att vi ska åka utomlands i sommar med Ullis, Jocke, Petter,Elina,Sollengren och Mikaela:) Vi satt och kikade runt lite igår och drack lite vin och stojade, men det är inte så jäkla lätt att hitta nå bra:S Så vi vart bara osams.....hi hi Fast jag tror att det blir Grekland nu, ska bara höra runt med alla först! Jäkligt skoj ska det bli!
Bilder från igår lägger jag upp sen;) Nu ska jag äta frukost!

Tjing tjong....

Madde♥

Mina älsklingar<3


Hej!

Ja nu har jag också skaffat mig blogg som ni ser:) Det kan faktiskt vara skönt att få skriva av sig ibland känner jag.
Idag är det fredag, och ytterliggare en vecka har gått! :S Fan vad fort det går! Jag tänkte att jag skulle dra lite snabbt vad jag har gjort i veckan! I måndags  så kom Anna Panna hit:) Jag lagade ugnspannkaka med ärtsoppa till, som vi mumsade i oss! Sen spelade vi lite yatzy och snackade lite skit och drack kaffe:) Sen var det dags för det efter längtade paradise:P Jag vet att jag är en nörd, men det är så bra, hi hi. I tisdags åkte jag och jessica och våldgästade hennes syster johanna m familj, mycket trevligt! I onsdags var jag över till västsura och hälsade på karin och Ella bus;) Vi fikade lite, snackade skit och gosade med hennes små kissemissar:) Eller det var väl mest jag som gosade:P Igår träffade jag Zandra! Mycket trevligt! Vart en shoppingrunda, och en super god lunch på Cafe gränden! Mums! Det var väl min vecka i det stora hela:) Jag insåg nu att jag har haft en del att stå i i veckan i allafall:S Inte konstigt att den har gått fort! Idag får vi se vad som händer och sker, jag ska i alla fall ta och städa undan lite nu! Ha det gott alla kära!

I be back:P


Madde ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0