Morgonpromenad!

Så då har vi precis kommit in från en morgonpromenad, jag, Milly & Jacksson! Det var tänkt att det skulle bli en liten längre promenad på en sisodär 30-40 min, men min kära dotter gallskrek i vagnen:/ Så det var bara en prommis på 15 min! Typiskt, och precis när vi kommer in i porten så somnar hon! Guud vad rolig hon har blivit !! :( Milly har blivit duktig med flaska igen, hurra! Så nu får det nog bli den på heltid snart. Hon blir ju ändå 4 mån den 14:e april, och sen verkar det som om jag inte har så mycket mat kvar heller! Det betyder att jag har kunnat komma igång med träningen igen å Millys pappa äntligen kan ge henne mat, så jag hoppas på fina resultat till sommarn. Igår började vi planera inför ett ev Dop/Namnceremoni. Känner mig lite kluven, efter att ha räknat ihop alla så är vi närmare 103 pers och då är inte vi medräknade:/ Herregud säger jag bara, och då är det ändå bara släkt och dem närmsta vännerna....Vart tusan får man tag i lokal till så många?! Det kommer ju bli jätte dyrt med mat osv....Vi måste verkligen ta och titta igenom listan igen! Men det var som johan sa igår " Antingen så bjuder vi bara släkten, eller så bjuder vi allihopa, inget mitt emellan" Det har han ju rätt i! Vi får se hur det blir med det där, skoj ska det bli i allafall:) Nee nu ska jag ta tag i hemmet medans snuttan sover.

Madde♥

oj,oj,oj!

Herregud vad dålig jag är på att uppdatera:/ Det är nästan 2 mån sen jag skrev något här...fy skäms på mig!
Jaha, vad har då hänt på 2 mån?! Milly har nästan hunnit bli 3 mån ( den 14:e mars), och hon växer sakta men säkert:) Det händer mycket nu! Hon har börjat snacka en hel del, fått mer kontroll över sina händer och igår tror jag även att hon upptäckte sin fötter :P Hon hade ett par sockor med skallror i som vi satt på fötterna och hon vart helt farsinerad, så det dröjer nog inte så länge till innan hon ligger dubbelvikt med fötterna i munnen! Så mamma livet rullar på, det är skit kul samtidigt som det är super jobbigt också....Det är verkligen inte en dans på rosor ibland! Kan inte minnas sist jag hade lite egentid, eller tid för oss ( jag o johan), men det är så det är att vara mamma!
Har ialla fall hunnit tatuera mig! Super nöjd är jag! Nee nu ska jag nog passa på att sätta mig i soffan och läsa nya nummret av Vi Föräldrar som kom igår, medans skruttan sover.

Ha en bra dag på er!

Madde♥


Milly nyfödd...

Milly nu 2½ mån:)

Min nya tatuering! Super nöjd!

RSS 2.0