6 hela år!

Det är helt sjukt vad tiden går fort ibland! Idag är det 6 år sen jag och johan träffades för första gången!
Tänk att vi har hållit ihop sen dess, det har ju inte vart lät ibland och vi har verkligen haft våra bråk osv. Men vi är fortfarande tillsammans och jag älskar den karln nått så jukt mycket. Och nu ska vi utöka våran  familj också, kan det bli bättre?! :) Så ikväll blir det nog att gå ut och äta, vi har knappt firat våra årsdagar men jag tycker att det är på tiden nu! ;) Nu ska jag fixa lite saker, sen blir det jobb 12-18 sen är vi lediga i några dar:) yiiipie!
Ha en bra dag och en trevlig midsommar:)

Madde♥


Älskar er! ♥


Måndag igen då!

Jaha då var det måndag igen då! Vet att jag har sagt det förut men helgerna går så satans fort:S
Herregud, kan man inte bara stanna upp tiden ibland?! ;) Såg på min statistik nu att det har ökat med besökare på min sida:D Väldigt trevligt tycker jag!! Ni får gärna lämna ett spår efter er också;) Idag är det jobb som gäller 13-2015! Drygt att jobba kväll, det går så segt:S Men den här veckan kommer nog gå fort, är ledig imorgon, på midsommarafton och midsommardagen:) om han inte har hunnit ändra det då! Men det ska bli så skönt!
Magen har äntligen börjat växa:) Är inne i vecka 14+3, åh vi längtar nått så grymt mycket till ul som äger rum den 20 jul..Spännande men ändå nervöst! Tänk om det är något fel på bebisen, eller den kanske inte ens lever!! Ja jag har sånna hemska tankar:S Men jag hoppas verkligen allt står rätt till där inne! Efter det vanliga ul så funderar vi på om vi ska göra ett 3d! Verkar som om johan är väldigt nyfiken på att veta om det är en han/hon! Men förstör man inte spänningen då?! Jag vet inte hur vi ska göra!
A,ja nog om det! Ska väl ta tag i disken tänkte jag, sen duschen!
Ha en toppen dag!!

Madde♥

Godmorgon!

Jaha vad kul när man hade setat och skrivit ett långt inlägg, då dör datorn:S Gahh!!
A,ja! Vilket underbart väder vi har idag:) Och här sitter jag och slappar i soffan:S Men det är skönt det ibland också.
Idag börjar jag inte jobba förns kl 15, skönt!! Så det blir nog till att fortsätta slappa ett tag till, kanske göra lte nytta och diska lite:P hi hi I förrgår var jag och johan till barnens hus och nisses och kika lite på barnvagnar, för som dem flesta vet nu så ska vi har barn:D Helt sjukt spännande och helt underbart!! Vi har vart lite oense när det gäller det där, jag är inne på emmaljungan (city crossen) och johan vill ha kronans. Även fast jag tycker kronan är jätte fin, så gillar jag inte riktigt sittdelen:S Häromdan så såg jag en jätte fin crescent som jag ville visa johan, har inte riktigt gillat crescent heller men det här var en ny modell:) Johan gillade den också jätte mycket, så det var kul:) Så sjukt dyra bara och låånga leveranstider! Crescenten skulle sluta på ca 7000 med skötväska och åkpåse, emmaljunga skulle sluta på ca 8000 med åkpåse och skötväska.... Så väljer vi emmaljungan så lär vi beställa den snart för dem skulle ha stängt hela juli på fabriken så dem skulle börja tillverka dem i augusti igen, sen kunde man få räkna med en leveranstid upp till 15 veckor! Helt sjukt tycker jag:S Crescenten skulle gå snabbare! Så vi får se vilken det blir.
Lägger upp bilder på dem så får ni vara med och tycka också;)
Nu ska jag ta en liten prommis med jacksson, sen mer slapp i soffan, sen dusch och sen jobb!
Ha en toppen dag!!

Madde♥


Crescent comfort svart/röd

Emmaljunga city cross silver check!

Godkväller!!

Efter lite tjat om uppdatering så är det väl på tiden att jag tar tummen ur a****t och gör det :P
Har varken haft tid eler lust på sistone, det är så mycket annat spännande som händer hela tiden:)
Ytterliggare en helg har gått och det är en ny jobb vecka, vilket innebär att jag jobbar i helgen efter som att jag var ledig i helgen som va:S Helgerna går så¨otroligt fort, hinner inte ens blinka så är dem över:S
I fredags var vi över till skinnsberg efter att jag hade slutat jobbet, johan skulle fiska med grabbarna! Dem hade anordnat fisketävling! Undertiden så hade alla tjejer samlats hemma hos fru malin, vi satt och snacka skit och åt lite snacks och roade oss på altanen! Vid halv tolv tiden åkte jag mot köping för att hämta upp sabine som hade åkt ända från göteborg för att besöka skinnsberg! Hon hade setat fast på tåget ett bra tag, så hon hade missat buss och allting stackarn:S Men snäll som man är:) Sen när vi kom tillbaka till skinnsberg så hade grabbarna fiskat klart och jag & johan åkte hem igen! På lördagen vart det lite sov morgon, sen bar det ut till svärföräldrarna i färna! Johan skulle fixa bilen så jag satt i solen och mös med en tidning så länge! Sen bjöds det på grillat innan vi åkte hem:) Tack tack!
När vi kom hem var det dags att bege sig till stan för att möta upp tjejerna. Det vart god mat på Jensen`s sen sex and the city 2:) Super mysig kväll. Söndagen vart en städdag, sen på kvällen fick vi besök av bullen, jocke och ullis:) Vart lite mc donalds glass och sen fika hemma hos oss:) Och sen var helgen slut:S Men hade en toppen helg!
Idag har jag vart ledig:) Det har tvättats och städats lite som vanligt när jag är ledig, skönt att ha det gjort!
Vid halv 2 tiden så fick jag besök av joanna och lille härlige isak:) Mycket trevligt, och det lär vi definitivt göra om:)
Imorgon är det jobb igen och sen kör vi på resten av veckan:S Ledig på måndag igen pjuh!
Nee nu börjar jag bli trött i ögonen! Men nu har ni fått en update, ska försöka hålla igång det! :)

Ha det bra allesammans;)

Madde♥

RSS 2.0