Är så glaad! :D

Nu börjar det verkligen gå åt rätt håll:)
Idag fick jag reda på att jag kommer att få en fast tjänst på 25 timmar i veckan på Toys r us i Uppsala:)
Så j***a skönt med ett jobb! Trivs ganska bra där borta också! :) Men jag måste ju ändå säga att inget slår toys här i v-ås, ni är grymma;) Så nu måste jag införskaffa mig en pendlar bil, har ingen lust att köra sönder nya bilen, sen skulle det ju vara skönt med en lite mindre bil som drar mindre:) Så om det är någon som har eller vet någon som ska sälja en bra bil, hör av er!! Som gräddet på moset så fick jag besök av mina UNDERBARA tjejer! Dem kom och våldgästa mig! Dem hade pratat med johan innan och sagt att dem skulle komma men han fick inte säga något till mig så han sa till mig att vi skulle få besök av ett par andra vänner ( peter & emma) vilket iofs också hade varit skiit trevligt! Jag vart en aning chokad när jag såg att det inte var dem som stod utanför dörren:) Love you girls!! <3

Nee nu ska jag plocka undan lite sen mys i soffan innan läggdags!
Ha en trevlig kväll!

Svar på kommentar: Jag är också mest inne på dem svarta:) Skorna finns på www.junkyard.se:)

Sjukling!

Jaha då var man sjuk igen då:/ Det var inte alls längesedan som jag var förkyld! Skulle ha jobbat idag mellan 13:00-20:15 men sjukskrev mig! Jag kan ju säga att det var inte det lättaste:S Fanns inga vikarier osv, men jag hoppas att det löste sig i allafall! Jag brukar kunna jobba när jag är förkyld, men idag var det inte alls nå bra, yr och snurrig i huvudet dessutom! Nee nog om detta beklagande!! Helgen har varit kanon! Ifredags när jag kom hem så var johans syster och bror här! Jag hoppasde in i duschen och gjorde mig i ordning, sen förferrade vi lite här hemma sen tog vi taxi ner till blue moon och after woork:) Väldigt trevligt var det! I lördags var det tänkt att vi skulle åka till norrköping på tatueringsmässa, men ingen utav dem som skulle följa med ( inklusive jag o johan) var särskilt peppade på att åka! Jag och johan begav oss istället till skinnsberg en sväng och hälsade på våra familjer och lite vänner, super mysig dag:D Igår på förmiddagen så åkte jag ut till ikea och träffade johanna m familj, gick och strosa lite snabbt, sen åkte vi vidare till max och käka! Dem åkte hem efter det och jag åkte vidare till willys och handla lite, sen hem och kasta sig i soffan sen vart det myssöndag för resten av kvällen:) Helgen har varit härlig!!
Vad har ni gjort??
Igår satt jag och kikade runt lite på nätet efter nya vårskor, hittade massor av fint, men kan inte bestämma mig:/
Hjälp TACK!!

Dem här tre står det mellan! Har såklart sett massa andra skor som jag vill ha! Men jag känner att jag vill börja med ett par sköna platta tyg skor:)




Vilka tycker ni?! :)
Madde♥

Heelt sluut!!!

Mina armar och ben är som spagetthi! Vart en stenhård timme på gymmet idag!
Nu är jag fan  taggad för grekland 2010:D hi hi! Jag undrar bara hur tusan jag ska orka jobba imorgon, hoppas jag ska stå i kassan:P Den här dagen har jag hunnit med mycket! Klev upp 05:45  imorse, gjorde mig i ordning sen  traska jag över till jessica och mötte upp henne! Vi gick vidare ner mot stan! Mot BR där vi skulle hjälpa till & inventera... Så inatt så kommer jag väl drömma, blipp,blipp,blipp,blipp he he! När vi var klara där, gick vi vidare allihopa till cafe gränden där vi vart bjudna på mat! Jag testade en "djävulsburgare" den var grymt god. När vi hade ätit klart så vart det bara jag och jessica kvar, vi köpte en kaffe och satte oss på uteserveringen. Sen strosa vi vidare på stan! Jag fick med mig en ny mascara hem, och två nagellack! :) Jag ÄLSKAR nagellack, har en hel samling nu, hi hi! Efter stan så gick jag vidare hem till Zandra, som jag inte har träffat på ett tag! Kikade på deras nya lägenhet som var ett bombnedslag för att dem håller på att renovera! Dem kommer bli grymt snyggt när det är klart;) Johan kom och hämta mig strax efter 5, och vi åkte hem och bytte om sen vidare till gymmet!! Så man kan ju lungt säga att jag har varit effektiv idag;) Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen äta lite mat och sen blir det soffmys! Måste fixa mina naglar också, jag har ju införskaffat mig en ny färg:P

Ha en bra kväll....

Madde♥


Min lilla nagellackssamling som blir större &större:P

Ledig!

Idag är jag ledig! Skönt! Har slitit i en veckas tid, då förtjänar man en dags ledigt! Ha ha
Känns ändå inte som om man är ledig! Finns massor jag skulle vilja göra, men man måste ju ta tag i alla måsten som man inte hinner göra när man jobbar så konstiga tider som jag gör! Städa, tvätta osv Allt det där roliga:P NOT!!
Skulle hellre, gå ner på stan faktiskt, gå runt i affärer och strosa, ta en fika, träffa en kompis, snacka skit,gymma. Ja det finns massor som jag faktiskt hellre skulle vilja göra!! Får ta det till helgen kanske, då är jag ledig:D
Helgen har vart upp och ner! Och jag kan säga att det INTE är bra!! Kommer det bli bra?! Ja det är frågan...
Har vänt ut och in på mig själv massvis med gånger, hjälper det?! Nej! Jag känner att jag har kommit till en viss gräns, där jag har fått nog! Vill jag ha det så här?! Vet ej! Gahhhh, jag blir tokig!!!!
Från det ena till det andra! När jag var och handlade igår, så vart jag så himla sugen på glass!
Och jag har ju hört att den här Ben & Jerrys glassen ska va så HIMLA god så som alla beskriver den, så jag var tvungen att testa! Tycker iofs att 47 kr för en liten glass är väldigt dyrt!! Men jag kan säga att det var det verkligen värt! Helt under bar var den!!!


Chocolate Fudge Brownie!! Grym smak! Jag älskar den!!! Fast man kan inte äta mycket utav den:P
Köpte även Strawberry cheesecake, den var inte lika god:S

Ha det bra!
Madde♥

Pjuh...

Trött...
Jobbigt att köra...
Jobbigt att gå upp i tid...
Jobbigt att ha en massa måsten!
Jaa, så känner jag nu:/
Jag har knappt jobbat i 3 veckor och jag är redan trött på det.
Jag vill bli lyx hemmafru;)
Skämt å sido, jag trivs egentligen ganska bra med att få jobba, träffa folk mm. Jag vet ju hur jag blir när jag inte jobbar:S Rastlös,irriterad osv. Det är jag saknar är min fritid som man inte hinner med när man jobbar:S Träffa sina vänner, umgås med sin sambo...
Men jag ska inte klaga, jag har det egentligen ganska bra som får jobba och tjäna pengar:)
Nog tjatat om de...
Mamma ringde nyss och sa att det ska bli snö i helgen igen!! :O Lagom kul tycker jag!! Dels för att det är så fruktansvärt fint väder nu och det går verkligen mot rätt håll, sen för att vi bytte till sommardäck på bilen igår!!
Sen så ska jag jobba hela helgen, inge kul att köra i skit väder:S
Hoppas det INTE blir snö..

Nee nu ska jag sluta!
Måste gå och få min skönhetssömn så man är utvilad imorgon.
Jobb 11-20 Lååång dag!
Ha det bra alla kära vänner, natti natti

Madde♥

Här har det hänt en del!

Dem senaste dagarna så har jag jobbat,jobbat &jobbat! :S
Har inte hunnit blogga så mycket då, och inte så mycket annat heller för den delen:P
Jag jobbar på toys r us i uppsala, så det blir en hel del pendlande, och det är ganska uttröttande...
Idag  är jag glad! :) Jag har fått en tjänst på 25 timmar i veckan på toys i uppsala fram till juni! Super duper bra tycker jag!
Fast helst av allt så skulle jag ju vilja jobba här på toys i v-ås, med alla mina goa jobbarkompisar + att jag slipper pendla! Men vem vet, det kanske dyker upp något sen så det är bara att hålla ut ett tag till;)
Vi har äntligen bokat våran utlandsresa i sommar också! Grekland vart det! Halkidiki, daphne holiday ska vi bo på!
Vi får sällskap av Petter, Elina, Ullis & Jocke! Det ska bli så jävla roligt!!! Grymt kommer det bli:D
I helgen är jag ledig! Skönt ska det bli! Johan åker till linköping igen på lördag så vi får se vad som händer och sker!
Min morfar fyller år på lördag & sabine kommer hem från gbg på en visit, så det blir nog att åka till skinnsberg en sväng i alla fall! Var längesen man träffa alla där! Saknar mamma & pappa!
Nee nu ska jag kika lite på lyx fällan och måla naglarna;)

Slänger in lite bilder på grekland!

Ha det gott!
Madde♥

Halkidiki!



Daphne holiday!


pool


Jobb, jobb..

Ja det består min helg utav!
Lite tråkigt kanske nu när det är påsk och allt och när alla andra är lediga! :s
Men det är ändå skönt att få jobba lite och tjäna mycke extra pengar :P hi hi
Lite påsk mat har jag också hunnit få i mig:) min snälla sambo hade plockat ihop lite påsk mat åt mig när han var hem till sina föräldrar på påsk mat! :) Mums var det! Och tack snälla svärmor för den goda maten!
Nu blir det mys i soffan för resten av kvällen, orkar inte göra så mycket annat:S
Försöker få tag i någon bra film också!

Hoppas ni har en bra påsk helg!!
Ha det!

Madde♥

RSS 2.0